Saltar al contenido

JO, JO, JO… I SHAKESPEARE

mayo 12, 2021

JO, JO, JO… I SHAKESPEARE pdf

Aquí puedes descargar JO, JO, JO… I SHAKESPEARE en PDF. ¿Cómo hacerlo? Simplemente registrando una cuenta por 1 mes completamente gratis. Luego puedes cancelarla y no se te cobrará nada. En tiendas, este libro tiene un precio de $16.854 dólares. Aquí es GRATIS.

Sinopsis de JO, JO, JO… I SHAKESPEARE:

Ja és prou difícil que un home i una dona comparteixin la vida, però si, a més, han de compartir el cos, tot plegat es complica molt. La Rosa no té sort amb l’amor i la vida li sembla avorridíssima. Convençuda que en Jan, el seu antic company, és l’amor de la seva vida, decideix posar remei a la seva infelicitat i es deixa hipnotitzar per un mag que al·lega que pot fer viatjar la gent en el temps. Aviat es trobarà reencarnada en un cavaller que s’està batent en duel. Som a l’any 1594 i aquest cavaller es diu William Shakespeare. La Rosa no se’n podrà alliberar i tornar al present fins que no descobreixi què és l’amor de veritat, i només compta amb l’ajuda d’un Shakespeare enamoradís i inconstant. Entre discussió i discussió, compartint el mateix cos, s’adonaran que, abans de poder estimar algú, han d’aprendre a estimar-se ells mateixos.Terriblement divertida i aguda, la tercera novel·la de David Safier arrencarà riallades amb la seva particular i entranyable filosofia de l’amor i ens arrossegarà a un seguit d’aventures tan absorbents com esbojarrades.

Descargar JO, JO, JO… I SHAKESPEARE en pdf
Título: JO, JO, JO… I SHAKESPEARE
Editorial: (01) LABUTXACA
Idioma: Español
Género: Ciencia ficción
Autor: SAFIER, DAVID

Datos del archivo:

  • Nombre: JO, JO, JO… I SHAKESPEARE.pdf
  • Tipo de archivo: PDF, EPUB, MOBI, otros
  • Disponibilidad: Inmediata
  • Cantidad de veces leído: 1262
  • Total de descargas: 831
  • Tamaño: 688 Kb

Palabras claves para encontrar el libro JO, JO, JO… I SHAKESPEARE en pdf:
JO, JO, JO… I SHAKESPEARE pdf, JO, JO, JO… I SHAKESPEARE sin registrarse gratis, descargar JO, JO, JO… I SHAKESPEARE en pdf

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí