Saltar al contenido

LA FELICITAT NO ÉS COMPLETA

febrero 19, 2021

LA FELICITAT NO ÉS COMPLETA pdf

Aquí puedes descargar LA FELICITAT NO ÉS COMPLETA en PDF. ¿Cómo hacerlo? Simplemente registrando una cuenta por 1 mes completamente gratis. Luego puedes cancelarla y no se te cobrará nada. En tiendas, este libro tiene un precio de $19.024 dólares. Aquí es GRATIS.

Sinopsis de LA FELICITAT NO ÉS COMPLETA:

Des de fa anys Àngel Mauri ha estat donant voltes a una fraseinacabada que va veure en una paret de Cerdanyola: “La felicitat no és completa. Fal…”. Ell no se sent feliç, per. seria incorrecteconsiderar-lo un desgraciat integral. En qualsevol cas, no està segurde què li falta. La felicitat no és completa narra set episodis en laformació del protagonista, Àngel Mauri, entre 1971 i 2003. L’amistat,la família, l’educació, l’amor, la feina o la política són etapes dela seva socialització, en general defectuosa. A més d’un dubtósaprenentatge vital, la novel·la retrata les continuïtats i lesmetamorfosis, les contradiccions i les reminiscències d’un personatge, per. també els escenaris, les paraules, els jocs i les músiques d’una època. Sense crítica ni nostàlgia, al contrari: amb humor, tendresai, sobretot, amb la força de l’hiperrealisme, La felicitat no éscompleta recorre el foc i la cendra, els costums i les singularitatsd’una generació que va veure la llum quan va morir John F. Kennedy iofereix una visió inèdita dels anys setanta i vuitanta.

Descargar LA FELICITAT NO ÉS COMPLETA en pdf
Título: LA FELICITAT NO ÉS COMPLETA
Editorial: (01) LABUTXACA
Idioma: Español
Género: Ciencia ficción
Autor: PAGES JORDA, VICENÇ

Datos del archivo:

  • Nombre: LA FELICITAT NO ÉS COMPLETA.pdf
  • Tipo de archivo: PDF, EPUB, MOBI, otros
  • Disponibilidad: Inmediata
  • Cantidad de veces leído: 1426
  • Total de descargas: 713
  • Tamaño: 1034 Kb

Palabras claves para encontrar el libro LA FELICITAT NO ÉS COMPLETA en pdf:
LA FELICITAT NO ÉS COMPLETA pdf, LA FELICITAT NO ÉS COMPLETA sin registrarse gratis, descargar LA FELICITAT NO ÉS COMPLETA en pdf

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí