Saltar al contenido

TU I JO

marzo 9, 2021

TU I JO pdf

Aquí puedes descargar TU I JO en PDF. ¿Cómo hacerlo? Simplemente registrando una cuenta por 1 mes completamente gratis. Luego puedes cancelarla y no se te cobrará nada. En tiendas, este libro tiene un precio de $19.072 dólares. Aquí es GRATIS.

Sinopsis de TU I JO:

Lorenzo Cuni, de catorze anys, explica als seus pares que uns companys d´institut l´han convidat a esquiar a Cortina d´Ampezzo durant lasetmana blanca escolar. La realitat, però, és que vol amagar-se aRoma, al soterrani del mateix edifici on viuen, per passar aquellasetmana lliure d´obligacions. Lorenzo vol complir així el seu somniadolescent de llibertat, autoafirmació i solitud. Niccolò Ammaniti, una autèntica estrella literària a Itàlia, éspossiblement el millor autor de la seva generació. Amb Tu i jo hasabut captar l´ànima fràgil dels adolescents, sacsejats per lespròpies inseguretats, l´angoixa de fer-se grans i la pèrduairremissible de la innocència. «Una petita joia de la literatura italiana contemporània.» – RobertSaladrigas, La Vanguardia «Alhora tendra i captivadora, la novel·la d´Ammaniti és inoblidable.»- Publishers Weekly «Un llibre perfecte. Ammaniti ha escrit una obra mestra.» – Corrieredella Sera «Una novel·la que és pura dinamita i deixa el lector amb ganes,desitjant més i més pàgines.» – Leyla Sanai, Independent on Sunday

Descargar TU I JO en pdf
Título: TU I JO
Editorial: (02) ANGLE CATALAN
Idioma: Español
Género: Ciencia ficción
Autor: AMMANITI, NICCOLO

Datos del archivo:

  • Nombre: TU I JO.pdf
  • Tipo de archivo: PDF, EPUB, MOBI, otros
  • Disponibilidad: Inmediata
  • Cantidad de veces leído: 1761
  • Total de descargas: 703
  • Tamaño: 1027 Kb

Palabras claves para encontrar el libro TU I JO en pdf:
TU I JO pdf, TU I JO sin registrarse gratis, descargar TU I JO en pdf

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí