Saltar al contenido

VUIT DIES DE MARÇ (INSPECTOR MASCARELL 8)

marzo 24, 2021

VUIT DIES DE MARÇ (INSPECTOR MASCARELL 8) pdf

Aquí puedes descargar VUIT DIES DE MARÇ (INSPECTOR MASCARELL 8) en PDF. ¿Cómo hacerlo? Simplemente registrando una cuenta por 1 mes completamente gratis. Luego puedes cancelarla y no se te cobrará nada. En tiendas, este libro tiene un precio de $25.776 dólares. Aquí es GRATIS.

Sinopsis de VUIT DIES DE MARÇ (INSPECTOR MASCARELL 8):

En aquesta vuitena entrega de la sèrie del ex policia MiquelMascarell, Jordi Sierra i Fabra ens endinsa en una trama tant intensacom adictiva que delectarà qualsevol lector de novel·la negra.Són elsanys cinquanta, l´inspector Mascarell i la seva dona, la Patro, estana punt de ser pares quan Barcelona està immersa en un períoded´agitació social a causa de l´augment del preu del tramvia.Un dia, en Pere Humet, un antic subordinat d´en Mascarell d´abans de la guerra,li explica que en Piñol, l´Arnella i en Matarrodona, tres policies que també havien estat a les ordres de l´exinspector van marxar junts al´exili, al camp de refugiats d´Argelers, i després van treballar enel reforç de la Línia Maginot, fins que els alemanys els van enviar aMauthausen.Tots tres van sobreviure, amb penes i treballs, a aquellinfern fins que el capritx d´un oficial alemany va desencadenarl´horror, va obligar en Piñol a matar l´Arnella d´un tret al cap. Totseguit el va obligar a fer el mateix a l´Humet, però la pistola noméstenia una bala: l´Humet es va salvar i va jurar venjar-se d´en Piñol,que va començar a col·laborar amb els alemanys i va ser el responsable de la mort dels altres presoners.L´Humet confessa a en Mascarell queha tornat a Barcelona perquè sap que en Piñol és a la capital catalana i vol fer justícia. També li explica que té un càncer i no li quedagaire temps de vida.En Miquel accepta ajudar-lo i el convida l´endemàa dinar a casa seva, però l´Humet no s´hi presenta. Quan l´inspectorva a buscar-lo, troba el cadàver de l´antic company i el de la sevacosina, que han mort apunyalats. L´acusat és en Nicolau, l´exnòvio dela noia, però l´instint de policia d´en Mascarell li diu que enNicolau no és el culpable.

Descargar VUIT DIES DE MARÇ (INSPECTOR MASCARELL 8) en pdf
Título: VUIT DIES DE MARÇ (INSPECTOR MASCARELL 8)
Editorial: (104) ROSA VENTS
Idioma: Español
Género: Ciencia ficción
Autor: SIERRA I FABRA, JORDI / JORDI SIERRA I FABRA

Datos del archivo:

  • Nombre: VUIT DIES DE MARÇ (INSPECTOR MASCARELL 8).pdf
  • Tipo de archivo: PDF, EPUB, MOBI, otros
  • Disponibilidad: Inmediata
  • Cantidad de veces leído: 1268
  • Total de descargas: 807
  • Tamaño: 865 Kb

Palabras claves para encontrar el libro VUIT DIES DE MARÇ (INSPECTOR MASCARELL 8) en pdf:
VUIT DIES DE MARÇ (INSPECTOR MASCARELL 8) pdf, VUIT DIES DE MARÇ (INSPECTOR MASCARELL 8) sin registrarse gratis, descargar VUIT DIES DE MARÇ (INSPECTOR MASCARELL 8) en pdf

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí